Subsateliții PokerStars, devansați cu o oră

Jucătorii interesați să participe în turneele de calificare pentru WinterFest Brașov organizate la PokerStars sunt înștiințați că, începând cu sateliții online din 3 Decembrie, unele ore de start au fost devansate pentru o mai bună funcționalitate.

 

Astfel:

 

Sub-sateliții de 0,77€, 3xTurbo, R+A, încep la 20:00 ora României (13:00 ET)

Sub-sateliții de 7,70€, frezeout, încep la 20:30 ora României (13:30 ET)

 

De asemenea, există o altă modificare adusă sateliților direcți de 77€, aceștia urmând să aibă perioadă de late-reg de 75 minute.

 

Programul complet, actualizat, al turneelor de calificare, este disponibil aici.

Programul festivalului

Sateliți online

Mistery Bounty

Cazare